ELPAC OY  |  Vantaa 010 219 0700 | Hamina 010 219 0710 | Oulu 010 219 0711
← Takaisin

Premark -kestomerkintä


Lataa tuotekortti (.pdf)
Lataa tuotekortti (.pdf)
Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi *

Yritys

Sähköposti*

Viesti

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Premark -kestomerkintä


Kaikkialla maailmassa PREMARK® helpottaa jokapäiväistä liikennettä. Tienkäyttäjiä ohjataan turvallisesti tunnettujen symbolien avulla.

PREMARK® valikoima sisältää kaikki virallisesti rekisteröidyt liikennesymbolit, liikennemerkit, viivat, suojatiet, nuolet, kirjaimet ja numerot.

PREMARK® on valmiiksi muotoon leikattu termoplastinen tiemerkintätuote. Se on heti käyttövalmis, yksinkertainen ja nopea asentaa. Kun valitset PREMARK® tuotteen, sinun ei tarvitse investoida tiemerkintäkoneisiin. Tarvitset vain katuharjan ja kaasupolttimen.

Turvallisuutta on, että tiedät mitä saat, kun valitset PREMARK®-tuotteet vuodesta toiseen.

Tarkemmat asennusohjeet:

Kiinnittäminen asfalttiin:

  • Puhdista alusta harjalla. Alustan on oltava puhdas pölystä, kemikaaleista, öljyistä ja vastaavista, jotka voivat heikentää tarttuvuutta. Mikäli alusta on kostea, on se kuivattava polttimella.
  • Poista suojakalvo ja aseta PREMARK® haluamaasi kohtaan.
  • Lämmitä PREMARK®-merkintää kaasupolttimella liikuttaen poltinta edestakaisin kunnes merkintä kuplii. Vasta silloin se on riittävän sulanut. HUOM. Älä lämmitä pisteittäin; tämä voi aiheuttaa ylikuumenemista ja värisävyn vääristymistä.
  • Kun PREMARK® on riittävästi lämmitetty, voidaan siihen sirotella lasihelmiä tai kitka-ainetta tai näiden yhdistelmiä.  Tiemerkintä on valmis.

HUOM! Käytä Viaxi -primeria vanhalle ja kuluneelle asfalttipinnalle. Betonipinnalle Viaxi -primeri on ehdoton edellytys kunnollisen tartunnan saamiseksi. Asennus vain yli +10° lämpötilassa. Asennus voidaan suorittaa uudelle asfaltti- tai betonipinnalle 4 viikkoa valmistumisen jälkeen.


VALMISTAJA:
Geveko