Elpac Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

9.11.2021

Tapio Christiansen on nimitetty Elpac Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2021 alkaen. Edellinen toimitusjohtaja Iiro Vanninen siirtyy talon sisällä tekniikasta vastaavaksi johtajaksi. 

”Haluan kiittää Iiroa siitä hienosta työstä, jota hän on tehnyt yhdessä henkilökunnan kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Iiron johdolla Elpac on kasvanut muutaman henkilön yrityksestä Suomen suurimmaksi kotimaisessa omistuksessa olevaksi liikenteen sulku- ja varoituslaitealan toimijaksi”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Antti Lampela. 

”Elpacilla on upeat asiakkaat, laadukkaat tuotteet ja hieno henkilöstö ja olen ylpeä saadessani olla osa Elpacin joukkuetta. Haluamme jatkossa lisätä uusia palveluita ja tuotteita Elpacin valikoimaan, kasvaa kannattavasti sekä kehittää asiakaspalveluamme entistä paremmaksi”, kertoo uusi toimitusjohtaja Christiansen. 

Lisätietoja: 

Tapio Christiansen, Toimitusjohtaja

Puh. 050 477 8009

tapio.christiansen@elpac.fi

Iiro Vanninen, Tekninen johtaja

Puh. 040 901 0009

iiro.vanninen@elpac.fi

Elpac Oy on suomalainen vuonna 1985 perustettu perheyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita liikenteen sulku- ja varoituslaitteita, teknisiä kulunohjaustuotteita sekä kadunkalusteita. 

Lisää uutisia