Elpacin ja Nissenin yhteistyö

26.2.2024

Elpacin ja Nissenin tiivis ja pitkä yhteistyö 

Adolf Nissen Elektrobau GmbH on yli 100 vuoden kokemuksellaan yksi Euroopan johtavia liikenteen varoitusvilkkujen ja liikenteenohjaustuotteiden valmistajia. Tuotteet valmistetaan Saksassa. Elektroniikkatuotteet valmistetaan heidän omalla tehtaallaan aina piirilevyjen kokoonpanosta valmiisiin tuotteisiin saakka.

Energiankulutus ja esimerkiksi kosteussuojaus suunnitellaan ja toteutetaan viimeisen päälle jopa edullisimmista työmaavilkuista lähtien. Muovituotteet puristetaan ensiluokkaisista raaka-aineista tarkkuushiotuissa muoteissa Saksassa, jotta linssien suuntaus ja valon hävikki saadaan minimoitua. Myös uudemmat LED-merkit ja -trailerit suunnitellaan juuri nimenomaan tieliikennekäyttöön ja valmistetaan alusta loppuun heidän tarkkojen laatukriteeriensä mukaan omalla tehtaalla.

Tiivis ja pitkä yhteistyömme takaa, että tuotteet täyttävät Suomen viranomaisten vaatimukset ja toimivat myös meidän olosuhteissamme. Voimme ylpeänä todeta, että kumppanimme valmistaa maailman parhaita tuotteita erinomaisella hinta-laatusuhteella teidän käyttöönne.

Nissenin työmaavilkut ja paristot

Nissen varoitusvilkut on valmistettu standardin EN12352 mukaisesti. Nissen varoitusvilkut ovat kestäviä ja nykyaikainen tekniikka on taloudellista käyttäjälle. Mitä pidempi työmaa, sitä suurempi säästö laadukkaiden ja taloudellisten tuotteiden ansiosta.

Nissenillä on yli 50 vuoden kokemus ja on maailman johtava sinkki-ilma-alkaliparistojen valmistaja. Tekniikkana sinkki-ilma-alkaliparisto on ehdottomasti tehokkain ja paras työmaavilkkujen energialähteenä. Kyseinen paristo pitää ulostulojännitteen tasaisena, kunnes se lopulta romahtaa, kun paristo on tyhjä. Energiatiheydeltään sinkki-ilma-alkaliparisto on yli nelinkertainen markkinoilla oleviin saman näköisiin ilma-salineparistoihin verrattuna ja yli kaksinkertainen muihin ilma-alkaliparistoihin nähden. Valikoimamme sinkki-ilma-alkaliparisto on huoltovapaa ja ympäristöystävällinen ratkaisu työmaavilkkujen energialähteeksi.

 

Tutustu Nissenin tuotteisiin:

Työmaavilkut

Muoviaita

Solar Tower

Sulkupylväät

Liikennevalot

Jalusta

Nuolipaneelit

Törmäysvaimennin

Lisää uutisia