Kesä Elpacin Oulun toimipisteellä: Kesätyöntekijät äänessä!

7.9.2023

Elpacin tyäryhtiön Masterkilpi Oy:n kesätyöntekijät

 

Kesällä Elpacin tytäryhtiö Masterkilpi Oy Oulussa sai vahvistusta, kun Jaakko, Joonas, Samppa ja Tomi aloittivat kesätöissä. Jokainen heistä on tuonut väriä yrityksen arkeen ja kartuttanut omaa osaamistaan. Tomi ja Samppa ovat hankkineet kokemusta tuotannosta – Tomi keskittyen työnjohtoon ja Samppa opastevalmistukseen. Jaakko ja Joonas puolestaan ovat syventyneet asiakasrajapintaan sekä myyntiin asiakaskontaktien, asiakaspalvelun ja uusasiakashankinnan kautta. Joonas on lisäksi toiminut vetovastuussa sosiaalisen median ja verkkosivujen päivityksistä.

Vaikka osa kesätyöntekijöistä oli aiemmin työskennellyt Masterkilvellä kesäisin ja koulun ohessa, he ovat tänä kesänä löytäneet uusia haasteita ja oppimisen paikkoja. Tomi, joka viime kesänä työskenteli tuotannossa, kertoo tänä vuonna tuotannon työnjohtajana suunnitelleen, organisoineen ja kehittäneensä tuotannon toimintaa. ”Tykkäsin siitä, että on saanut ottaa vastuuta ja sitä on annettu. On mukava tehdä töitä, kun luotetaan eikä kukaan vahtaa selän takana.”

Jokaiselle oli jäänyt hyvä fiilis kesätöistä. ”Työnkuva oli sellainen, kun luvattiin, eikä kesän aikana ilmennyt mitään isompia ongelmia. Aika meni nopeasti, oli mukava kesä”, kertoo yksi heistä.  Erityisesti tiimihenki on ollut vahva, ja työntekijät ovat voineet luottaa toinen toisiinsa. Positiivinen ilmapiiri on luonut mukavat puitteet työskentelylle, ja laaja-alainen työnkuva on mahdollistanut monipuolisen osallistumisen erilaisiin tehtäviin. Kesän aikana he ovat saaneet tilaisuuden ottaa vastuuta, kokeilla uusia asioita sekä sijaistaa toisia lomien aikana. Apua on kuitenkin aina saanut, kunhan on nykäissyt kokeneempaa tekijää hihasta.

Kaikki kesätyöntekijät olivat yhtä mieltä siitä, että suosittelisivat Masterkilpeä ystävilleen ja voisivat myös jatkossa työskennellä Masterkilvellä. ”Suosittelisin ja suosittelinkin jo kaveria tänne. Kerroin tehtävistä ja mukavasta työympäristöstä. On mukavaa, kun on paljon ja monipuolisesti hommia,” Joonas kertoo.

Me Elpaclaiset ja Masterkilpeläiset haluammekin kiittää Jaakkoa, Joonasta, Samppaa ja Tomia tästä kesästä ja toivottaa paljon onnea jatkuviin opintoihin!

Lisää uutisia