Liikenteen myyjät äänessä!

29.1.2024

Mitä huomioida sulku- ja varoitulaitteiden hankinnassa?

Meidän myyjämme kertovat sulku- ja varoituslaitteiden turvallisuudesta ja kestävyydestä. He paljastavat lopuksi myös omat suosikkinsa meidän tuotevalikoimastamme! Kuvassa ovat meidän Vantaan toimipisteen liikennetuotteiden myyjät Harri, Jaakko, Jukka ja Janne.

Mitä asioita on teidän mielestänne tärkeää huomioida, kun aikoo ostaa työmaalle turvallisuustuotteita?

”Jos puhutaan tietyömaista niin viranomaisten viralliset ohjeistukset ja tuotteiden toimintaympäristöluokitukset. Jos niitä ei tiedä niin me jeesataan!” – Harri

Tuotekohtaisesti on tärkeää huomioida se, että kun puhutaan työmaan suojaamisesta niin aika lailla yhteen tarkoitukseen on vain yksi vaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että tuotteet on tarkasti määritelty viranomaisten puolesta. Tuotteen materiaali on sitten se mikä konkreettisesti erottaa eri valmistajien tuotteet.

”Ne standardit on tarkkaan määritelty viranomaisten toimesta.” – Jaakko

”Niin, se tuotteen ulkomuoto ja paluuheijastavuudet on määritelty, mikä sitten luo sen turvallisuuden.” – Janne

”Samoin on pollareissa, kyllähän se ihan perus pollari on turvallinen, mutta sitten se SlowStop on aivan ylivoimainen kestävyydeltään.” – Harri

Kaikkien hyväksyttyjen ja standardien mukaisten tuotteiden oikeanlainen käyttö luo turvallisuutta. Erottavana tekijänä materiaali vaikuttaa tuotteen kestävyyteen merkittävästi. Tämä puolestaan kasvattaa tuotteen käyttöikää ja tekee tuotteesta kustannustehokkaan. Yleensä vähän laadukkaamman tuotteen onkin lopulta kustannustehokkain vaihtoehto.

No mikäs on teidän suosikki tuote meidän valikoimasta?

” Työmaan varoituslaitteissa Nissenin tuoteperhe on kyllä superhyvä”. – Harri

”Jislon taipuisia pollareita on mukava myydä, kun ne on kestäviä ja aika ylivoimaisia.” -Jukka

”Kyllä Slowstoppikin on aika magee ja älyttömän kestävä tuote” -Harri

”Nopeusnäytöt on kivoja!” -Janne

”Fabema liikennevalot taipuu kans monenlaiseen!” – Jaakko

Lisää uutisia