Meidän logomme on vaihtunut!

8.11.2023

Huomasitkin varmaan, että logomme tuolla sivuston yläreunassa näyttää aika erilaiselta. Toimintamme on vuosien varrella laajentunut sulku- ja varoituslaitteiden myynnistä merkittävästi, ja siksi logon vaihto on tullut nyt ajankohtaiseksi. Logon päivityksen lisäksi päätimme tehdä samalla muista materiaaleistamme sinulle selkeämpiä ja informatiivisempia. Tunnistat meidät kuitenkin edelleen palvelualttiudestamme, nimestämme sekä ripauksesta punaista väriä!

Vanha logomme on meille merkityksellinen. Sen on piirtänyt Heikki Hyytiäinen vuonna 1985, eli samana vuonna, kun toimintamme alkoi. Siitä asti liikennemerkkiä kuvastava logo on ollut mukana matkassamme. Logon tarina ja merkitys ei kuitenkaan sovellu enää nykyään koko toimintaamme laajuuteen. Eihän liikennemerkki juurikaan kuvasta kadunkalusteiden tai teknisten ratkaisujen myyntiä. Siksi onkin aika siirtyä eteenpäin ja julkaista uudistettu logomme!

Uusi logomme kuvastaa tarkoitustamme: turvallisia ja toimivia ympäristöjä ihmiselle. Näillä ympäristöillä tarkoitamme kaikkea työmaahenkilöstön turvallisesta työympäristöstä mukaviin istumapaikkoihin kauppareissun varrella.  Sitä kuvastaa logon A-kirjain, jossa kaari merkitsee tietä ja kolmio tien takana kohoavia rakennuksia. A-kirjaimen nuolikuvio kuvastaa yrityksemme kehitystä ja kasvua.

Visuaalisen ilmeemme päivitys on kuitenkin vasta alkanut. Myöhemmin verkkosivumme kokevat muutoksen, ja myös kaikki muu materiaali tulee saamaan päivitetyn ilmeen. Pysythän kuulolla!

Kun kohtaamme, kerrothan meille, mitä ajatuksia muutokset sinussa herättävät!

Lisää uutisia