Sujuvaa ja joustavaa liikenteenohjaamista

27.7.2023

Elpac on mukana viikonloppuna järjestettävissä MXGP osakilpailuissa ohjaamassa ajajat ja katsojat sujuvasti oikeaan paikkaan Solar Towerin avulla. Solar Tower- näytön mukautuvuuden ansiosta ilmoitat tiellä kulkijoille juuri sen, mikä on sillä hetkellä tarpeellista. Solar Towerin LED- näyttö toimii selainpohjaisella etähallintajärjestelmällä mahdollistaen symbolien ja tekstien vaivattoman vaihdon, ja samalla voit seurata laitteen sijaintia, akun varausta ja historiaa reaaliaikaisesti.

Solar Towerin Led-näyttö on 1.810 x 1390 mm kokoinen ja ledien värejä on punainen, valkoinen, sininen ja keltainen. Näytön akku voidaan ladata verkkovirralla tai aurinkopaneeleilla. Siirto paikalleen onnistuu trukilla, nosturilla tai hinaamalla.

Me maahantuomme saksalaisen Nissenin valmistamia LED- trailereita, joista Solar Tower on yksi esimerkki. Nissen valmistaa myös mm. traffic manager tauluja, jotka havainnoivat liikennettä ja varoittavat ruuhkasta halliten näin ajonopeuksia. LED- trailereissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, joiden valinnassa meidän ammattilaisemme osaavat auttaa!

Ollaan yhteyksissä, jos tarvitset tilanteeseen kuin tilanteeseen mukautuvaa opastetta!

Lisää uutisia