Tiedote: Masterkilvestä tulee osa Elpac Oy:ta 31.1.2024

22.1.2024

Masterkilven toiminta jatkuu Elpacin nimen alla 31.1.2024 alkaen

Masterkilpi sulautuu osaksi Elpac Oy:ta 31. tammikuuta 2024. Tämä strateginen päätös on osa pitkäjänteistä kehitystä, joka perustuu vahvaan yli kuuden vuoden yhteistyöhön Elpacin omistuksessa. Oulun toimipiste säilyttää kuitenkin toimintansa ennallaan, valmistaen edelleen liikennemerkit ja opasteet paikallisesti.

Sulautumisen tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä monipuolisempia palveluita ja vahvistaa Elpacin markkina-asemaa. Sulautuminen helpottaa ja tehostaa yrityksen sisäistä toimintaa, mikä näkyy asiakkaille, toimittajille ja muille sidosryhmille entistä nopeampana sekä monipuolisempana tuote-, palvelu- ja yhteistyökokemuksena. Yhdistynyt Elpac tarjoaa liikennemerkkien lisäksi liikenne- ja työmaaturvatuotteita, teknisiä pääsynhallintaratkaisuja sekä kadunkalusteita.

Masterkilpi on ollut Suomen ensimmäinen Väyläviraston (entinen Tiehallinto) hyväksymä virallisten liikennemerkkien valmistaja, ja tämä perintö säilyy osana yhdistyneen Elpacin identiteettiä. Kuten Masterkilpi myös Elpac on kotimainen ja perinteikäs perheyhtiö. Asiakassuhteet ovat edelleen toiminnan ytimessä ja näitä tullaan vaalimaan Elpacilla myös tulevaisuudessa. Koko uusi Elpac sitoutuu yhteisiin arvoihin – turvallisuuteen, yhdessä onnistumiseen ja vastuulliseen kehitykseen.

Masterkilven toiminta jatkuu Elpacin nimen alla entistä vahvempana ja yhtenä tiiminä voimme luoda turvallisia ja toimivia ympäristöjä ihmiselle.

 

Lisätietoja voi pyytää: asiakaspalvelu@elpac.fi

Lisää uutisia