Mittapyörät

Valikoimamme kummatkin mittapyörät ovat laadukkaita sekä kovassa käytössä hyväksi todettuja malleja. Tuotteilla ei ole käyttötoiminnallisia eroja, jonka seuraamuksena voit valita huolettomasti perusvarman ESK Wheelin tai brändillä varustetun Trumeterin.

Mikä on mittapyörä?

Mittapyörän avulla mittaat helposti maaston tai tarvittaessa myös sisätilojen etäisyyksiä, jopa 10 senttimetrin tarkkuudella. Mittapyörää pyöritetään maata pitkin ja kahvan päässä oleva pyörä mittaa kuljetun matkan. Eli mittapyörissä on laskentamekanismi joka laskee jokaisen renkaan pyörähdyksen ja käyttää pyörän ympärysmittaa kuljetun matkan mittaamiseksi. Kuljettu matka nähdään mittapyörässä olevasta laskurista.

Missä mittapyörää voidaan käyttää?

Mittapyörää voidaan käyttää käytännössä missä vain aina rakennustyömaista, maanmittaukseen sekä kaikkialla muualla missä tarvitaan luotettavia mittaustuloksia. Valikoimastamme löytyvien mittapyörien avulla mittaat jopa 99999,9 metriin asti. Kuljetat mittapyörät myös helposti mukana hintaan sisältyvän kuljetuslaukun avulla. Lisäksi molemmat mallit taittuvat kasaan helppoa kuljetusta varten ja nämä painavat vain 2,2 – 2,5kg.