Rajausnauhat ja rajaustolpat

Löydät valikoimastamme nauhallisia rajaustolppia, seinään kiinnitettäviä rajausnauhoja sekä köysipylväät aivan jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Valikoimamme rajausnauhoilla ja rajaustolpilla rajaat tarvittavat tilat helposti

RS Guidesystems:in rajaustolpat ja rajausnauhat ovat erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin alueiden rajaamiseen. Rajaustolpat ja -nauhat ovat yksinkertaistettuna tarkoitettu ihmisten liikkumisen hallintaan mm. seuraavissa käyttöympäristöissä:

  • Logistiikka ja kuljetus (lentokentät ja varastot jne.)
  • Kauppakeskukset
  • Myymälät ja esittelytilat
  • Turvallisuustilat ja -kohteet
  • Yökerhot
  • sekä kaikki muut tilat joissa halutaan ohjata ihmisten liikkumista

Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopivat rajausnauhat ja -tolpat sekä muut tarvikeet.

Räätälöi rajausnauhat ja rajaustolpat sinulle sopiviksi

Tutustu alta löytyviltä tuotekategorioilta tarkemmin hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiin nauhallisiin rajaustolppiin, seinään kiinnitettäviin rajausnauhoihin eli nauhakasetteihin sekä köysipylväisiin, jotka ovat monipuolisesti räätälöitävissä. Räätälöintimahdollisuuden avulla voit esimerkiksi painatuttaa tehtaalla yrityksesi logon tai haluamasi tekstin seinään kiinnitettäviin rajausnauhoihin tai rajaustolpan nauhaan.

Tutustu myös Skipper tuoteperheen rajaustuotteisiin, josta löydät rajausnauhoja sekä muita rajaustuotteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön.