Rajausnauhat, seinään kiinnitettävät

RS Guidesystems – seinään kiinnitettävät rajausnauhat eli nauhakasetit ovat erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin alueiden rajaamiseen. Ne ovat helppoja sekä nopeita käyttää. RS Guidesystems rajaustuotteet on valmistettu REACH, RoHS, GADSL, TSCA ja POP direktiivin vaatimusten mukaisesti!

Nauhakasetit ovat elementissään tilanteissa, joissa halutaan täydentää nauhapylväitä eli nauhallisia rajaustolppia, rajattava alue on seinästä seinään tai kun rajattavan alueen tilanvähyys tai esteettisyysvaatimukset estävät nauhapylvään käytön. Täten ideaalikäyttöpaikkoja nauhakaseteille ovat esim. esittelytilat, kauppakeskukset, kassojen ympäristö, rappukäytävät sekä toimistotilat.

Rajausnauhan käyttö yksinkertaisuudessaan on seuraava prosessi: Nauhakasetti kiinnitetään seinämään ruuveilla tai magneeteilla, nauha vedetään kasetin sisältä ulos ja kiinnitetään toiseen pylvääseen, asennettuun seinäkiinnikkeeseen tai kiinteään metalliesineeseen magneettien avulla.

Näin valitset seinään kiinnitettävän rajausnauhan:

  • Mittaa haluttu suljettava alue
  • Valitse rajausnauha huomioiden materiaali, värivaihtoehdot, kasetin koko sekä nauhan pituus- sekä leveysvaihtoehdot
  • Valitse kasetin sekä nauhan väri
  • Mieti haluatko nauhan painatuksella tai ilman painatusta
  • Valitse lisävarusteet käyttötarpeesi mukaan