Liikennevalot

Led liikennevalot sopivat liikenteen ympärivuorokautisen ohjauksen lisäksi, myös erilaisille työmaille moniin käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löydät erittäin laajan kirjon erilaisia käyttäjäystävällisiä, toimintavarmoja sekä vaativiakin olosuhteita kestäviä led liikennevaloja, jotka sopivat niin väliaikaiseen kuin myös pysyvään tarpeeseen.

Led liikennevalojen valikoima

  • Fabeman sekä Nissenin työmaan siirrettävät led liikennevalot ovat helppokäyttöisiä sekä varmatoimisia liikennevaloja ympärivuorokautiseen liikenteenohjaukseen.
  • Työmaan käsikäyttöiset led liikennevalot ovat akkutoimiset ja kaukosäätimellä manuaalisesti hallinnoitavat valot.
  • Starledin liikennevalokalusteilla voit toteuttaa yksinkertaisia 230 Vac tai 10-36Vdc valoyksikkökokonaisuuksia tai räätälöityjä liikennevalokokonaisuuksia.
  • Liikennevalo RS on tehokkaan yksinkertainen 2-aukkoinen liikennevalo (punainen ja vihreä), joka on tarkoitettu pyörätielle tai jalkakäytävälle.

Huom: Liikennevaloja voit tilata myös avaimet käteen -periaatteella.

Myymme tai vuokraamme liikennevalot kaikkiin tarpeisiin

Tiesithän, että voit halutessasi myös vuokrata liikennevalot. Näin säästyt liikennevalojen säilyttämiseltä ja liikennevalot saadaan käyttöösi juuri oikeaksi ajaksi.

Lue lisää liikennevaloistamme jokaisen tuotteen omalta sivultaan ja lisää haluamasi tarjouskoriin tai ota yhteyttä ja hankitaan juuri teidän tarkoitukseenne sopivat liikennevalot sekä muut mahdolliset tarvikkeet.