Sulkupylväät

Sulkupylväät kaikkiin eri tarpeisiin löytyvät Elpacin laajasta valikoimasta – meiltä löydät 6 eri sulkupylvästä, joilla kaikilla on omat käyttöhyötynsä:

  • Sulkupylväs T on S1-toimintaympäristöön sopiva perinteinen pylväs, jolla rajaat sekä ohjaat liikennettä kaupunki-, taajama-, kiinteistö- ja pysäköintialueilla.
  • Sulkupylväs SE, Euro, Nissen NiColl sopivat käytettäväksi kaikissa toimintaympäristöissä liikenteen ohjaamiseen ajolinjasta. SE on tämän tuotekolmikon ns. karvalakkimalli, Euro-pylväs vilkkupaikalla lisävarustettu ja Nissen Nicoll on sulkupylväiden premium-malli, jonka käyttötoiminnallisuuden avulla pystytät sekä purat työmaan sulkupylväät 4 kertaa nopeammin verrattuna sulkupylväs SE:hen.
  • Nissen Tornado Flex:iä saa niin ikään käyttää kaikissa toimintaympäristöissä. Tornado Flexi erottuu kuitenkin muista sulkupylväistä sen pylvään törmäyskestävyydellä sekä monikäyttöisyydellä, jonka ansiosta Tornado Flexi toimiikin ketjutettuna kaistanerotinkiskona tai yksittäisenä sulkupylväänä Nissen NiCollin tavoin.

Hanki nyt tarpeidesi mukaiset sulkupylväät Elpacilta omaksi tai vuokralle!