Työmaa-aidat

Työmaa-aita sopii niin väliaikaiseen rakennustyömaiden aitaamiseen kuin myös minkä tahansa alueen pidempiaikaiseen suojaamiseen. Näin ollen työmaa-aidat soveltuvatkin erityisen hyvin sekä liikenteen, että ihmisten ohjaamiseen työmailla ja kiinteistöjen läheisyydessä.

Työmaa-aitamme on luotu kestämään

Elpacin työmaa-aidat ovat suunniteltu kestämään paikoillaan vaativissakin lokaatioissa sekä vaihtelevissa olosuhteissa, kiitos tarkkaan vaalitun ja korkean hinta-laatusuhteen. Hanki siis sinäkin tarpeidesi mukainen työmaa-aita laajasta valikoimastamme! Tutustumisen arvoisia ovat niin muoviaidat, teräsaidat kuin myös verkkosuoja-aidat, joiden joukosta löydät aina takuulla omiin käyttötarkoituksiisi sopivimman työmaa-aitamallin.

Helposti liikuteltava muoviaita, hieman jykevämpi teräsaita vai joustava verkkosuoja-aita. Valitse siis tarkoitukseesi parhaiten sopiva työmaa-aita, ota yhteyttä niin me autamme myös mielellämme valinnassa!

Voit myös vuokrata työmaa-aitoja halutessasi! Mikäli puolestaan tarvitset erittäin helposti liikuteltavia muoviaitoja vuokralle onnistuu tämäkin!