Teräsaidat

RAKE teräsaita sopii työmailla ja kiinteistöjen läheisyydessä liikenteen sekä ihmisten ohjaamiseen. Teräsverkkoaita soveltuu myös monipuolisesti julkisten rakennusten ja alueiden sekä työmaiden suojaamiseen. Erikseen myytävien teräsverkkoaita-elementtien ja porttien avulla pystyt aina kasaamaan sinulle sopivimman teräsaita vaihtoehdon.

RAKE-tuoteosastolta löydät kaikki tarvittavat tuotteet, kuten teräsverkkoaidat, aitatarvikkeet ja betonikaiteet. Aitaelementtivalikoima koostuu Standardi-malleista 1,2 x 3,5 m sekä 2,0 x 3,5 m sekä 2,0 x 3,5 m Pro-mallista, joka on tehty kestämään. Leveydeltään 3,5 metrisille malleillemme soveltuvan kuljetustelineen avulla nostat teräsaitojen käyttöikää ja tehostat varastointia sekä rahtaamista.

Teräsaitojen ja teräsverkkoaitojen vaatimiin tarvikkeisiin taas lukeutuu perhoskiinnike, porttipyörä sekä porttikiinnike. Perhoskiinnike on tarkoitettu teräsaita-elementtien yhteen linkittämiseen, joka parantaa teräsverkko-aitojen tukevuutta sekä suojausarvoa ulkopuolisten pääsyn estämiseksi työmaalla. Porttikiinnikkeellä ja -pyörällä taas toteutat aitaelementeistä rakennetun portin vaivattomasti, joka taas tehostaa työmaaliikenteen sujuvuutta.

Halutessasi näet koko valikoimamme työmaa-aidat omasta kategoriastaan.