Ladattavat työvalot

Elpacilta tehokkaat, laadukkaat ja kätevät ladattavat työvalot. Älä anna hämärän tai pimeyden estää työskentelyä vaan hanki kätevät mukana kulkevat akkukäyttöiset eli ladattavat työvalot valikoimastamme.

Löydät laajasta ladattavien työvalojen valikoimastamme äärimmäisen näppärät ladattavat ja mukana kuljetettavat valonheittimet, käsivalaisimet, valokiekot kuin otsalampunkin. Suurimmasta osasta tuotteista löydät kätevät videot, jotka havainnollistavat työvalojen toimintaa.

Monipuoliset ladattavat ja mukana kulkevat valonheittimet työvaloiksi

Moneen taipuvat ladattavat valonheittimet sopivat monipuolisuutensa ansiosta mainiosti työvaloiksi. Löydät valikoimastamme mm. todella helposti salkussa mukana kulkevan valonheittimen, joka on helppo virittää paikalleen ilman työkaluja. Entä miltä kuulostaisi myös käsivalaisimena toimiva valonheitin? Jos puolestaan haluat kiinnittää valonheittimen metalliin, esimerkiksi autoon, ei tämäkään ole ongelma ja onnistuu valikoimastamme löytyvällä valonheittimellä.

Kätevät akkukäyttöiset käsivalaisimet

Käsivalaisimeksi voit valita pelastuskäyttöön suunnitellun käsivalaisimen jolla valaiset jopa 1km päähän, perinteisen ladattavan taskulampun tai mitä tahansa tältä väliltä!

Kädet vapaaksi otsalampulla

Mikäli puolestaan haluat kädet täysin vapaiksi, voisi pitkällä akunkestolla varustettu otsalamppu olla valintasi työvaloksi tai mihin käyttöön vain!

Ladattavat valokiekot väliaikaisiksi huomio-, varoitus- tai ohjausvaloiksi

Ladattavat valokiekkosarjat on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa liikenteenohjaus tulee pystyttää erittäin nopeasti, kuten tiensivussa olevan hinaus-, henkilö- tai kuorma-auton merkitseminen, liikenteenohjaus viranomaistehtävissä tai tilapäisten liikennejärjestelyiden tehostaminen. Arkikäytössä valokiekkoja voidaan käyttää huomiovalona esim. veneessä, peräkärryssä tai verkkomerkeissä. Vilkkuvat valokiekot on nopea asentaa ja asettaa esimerkiksi tielle herättämään huomion. Valokiekot kestävät eri sääilmiöitä, jopa 3 tonnin paineen ja myös kelluvat.

Ladattavien työvalojen avulla pimeä tai hämärä ei ole enään este työturvallisuudelle tai työtehokkuudelle.