Työmaasillat

Kaikki Elpacin teräksiset ajosillat ovat valmistettu sinun, työkavereidesi sekä muiden tielläliikkujien turvallisuuden vuoksi standardien sekä laskentatodistuksien mukaisesti. Valikoimamme sisältää teräksiset ajosillat 4,8, 6,0, 8,0 ja 10 metrisenä, joiden kaivantoväli vaihtelee 1,6 – 5,5 metrin välillä.

Ajosilta autolle on muokattavissa myös kevyen liikenteen käyttöön

Ajosilta autolle on muokattavissa kevyen liikenteen kävelysillaksi lisävarusteena toimitettavilla käsijohteilla sekä muoviaidan pidikkeillä.

Mikäli teräksinen ajosilta on tarpeesi nähden liian painava tai pitkä, niin valikoimamme alumiininen tai muovinen kaivanto- tai kävelysilta on sinun valintasi.

Ajosiltamme noudattavat standardeja

Kaikki Elpacin ajosillat on valmistettu standardin SFS-EN 1990-1 edellyttämällä tavalla, jotta sinä voit nauttia ajosillan käyttöturvallisuudesta sekä pitkästä käyttöiästä. Valitsemalla Elpacin ajosillan, valitset työmaaturvallisuuden sekä elinkaarikustannuksiltaan markkinoiden edullisimman ajosillan autoille kuin myös kävelijöille.

Huomioithan että asennuksessa ja käytössä tulee ottaa huomioon ettei ajosillalle asetettua maksimikaivantoväliä sekä maksimitelikuormaa ylitetä. Ajosillan maksimikaivantoväli on ilmoitettu alaspäin osoittavilla nuolilla jokaisen ajosillan sivuilla. Ajosiltatoimituksen mukana saat halutessasi laskentatodistuksen, vaatimustenmukaisuustodistuksen sekä käyttöohjeet. Todistusten avulla voidaan varmistua ajosillan turvallisuudesta käytettäessä.

Mikäli et tarvitse ajosiltaa omaksi voit myös vuokrata ajosillan meiltä!