Vuokraus

Me Elpacilla aloitimme sulku- ja varoituslaitteiden vuokrauksen, koska haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa tai vuokrata hinta- ja laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteitamme.

Tulemme vuokraustoiminnassa noudattamaan samoja toimintaperiaatteita kuin ostotapahtumassa eli tarjota turvallisuutta koko prosessin ajan. Pyrimme tähän, koska haluamme olla kaikille asiakkaillemme yhteistyökumppani, jonka tehtävä on auttaa asiakkaitaan selviämään töistään turvallisesti sekä taloudellisesti.

Alta löydät vuokrausvalikoimaamme havainnollistavat tuotekortit, mutta noin yleisesti – Vuokraamme kaikkia sulku- ja varoituslaitteita, joiden vuokraaminen on asiakkaidemme näkökulmasta järkevää. Pyrimme vuokrauksessa avustamaan sekä opastamaan sinua valitsemaan turvallisimman sekä taloudellisimman tuotekokonaisuuden, jonka avulla onnistut varmasti toteuttamaan suoja- ja varoituslaitejärjestelyt.

Ole yhteydessä meihin niin lyhyissä kuin pitkissä vuokraustarpeissa ja rakennetaan sinulle yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus!