Ajosiltojen vuokraus

0,00 


Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Ajosillan vuokraus

Etkö tarvitse ajosiltaa kuin väliaikaisesti tai ajosillan säilyttäminen on ongelma käytön jälkeen? Vuokraa ajosilta meiltä tarvittavaksi ajaksi!

Elpac vuokraa työmaan teräksiset ajosillat tilapäisten kaivantojen ylityksen mahdollistamiseksi. Teräksisten ajosiltojen avulla mahdollistat turvallisen kaivantoylityksen niin henkilöautoille kuin myös kuorma-autoille. Vuokraamamme ajosillat ovat valmistettu SFS-EN 1990-1 edellyttämällä tavalla, jonka ansiosta voit vakuuttua sekä nauttia ajosiltojen käyttötilanteessa niiden käyttöturvallisuudesta.

Asennuksessa ja käytössä tulee huomioida, että ajosillalle asetettu maksimikaivantoväliä sekä maksimitelikuormaa ei ylitetä. Ajosillan maksimikaivantoväli on ilmoitettu alaspäin osoittavilla nuolilla ajosillan sivuilla. Tarjoamme ajosiltojen vuokrauksen yhteydessä halukkailla laskentatodistuksen, vaatimustenmukaisuustodistus sekä käyttöohjeet.

Huomioithan aina vuokratessasi ajosillan, että toimittajalla on tarjota sinulle laskentatodistus sekä vaatimustenmukaisuustodistus. Näiden todistuksien avulla varmistat sinun sekä muiden turvallisuuden ajosillan käyttötilanteissa.

Voit myös ostaa ajosillan, mikäli vuokraus ei ole tarpeellista.

Mitta Paino Maksimikaivantoväli Maksimitelikuorma Saatavuus
1,5 x 6 m 785 kg 2,0 m 15 000 kg Varastotuote
1,5 x 8 m (Heavy) 1163 kg 4 m 15 000 kg Varastotuote
1,5 x 10 (Heavy) 1690 kg 5,5 m 15 000 kg Tilaustuote
Muoviaidan kylkipalkki 6 m & 8 m ajosiltoihin Varastotuote


Huom:
Kaikki ajosiltamme ovat saatavilla noin kuukauden varoitusajalla myös käsijohteilla.

Ajosillan vuokrauksen hinta

Ajosillan vuokrauksen hinta riippuu valittavasta ajosillasta, mahdollisista lisätarvikkeista sekä vuokra-ajasta. Ota yhteyttä niin katsotaan paljonko juuri sinun tarpeisiisi vastaavan ajosillan tai ajosiltojen vuokraus maksaisi!

Saatat myös pitää...