Asfaltin paikkausmassa

0,00 


Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Paikkausmassa on nopea ja taloudellinen päällystemassa asfaltti- ja betonipintojen korjaukseen. Paikkaustyö on täyttö- ja tiivistysoperaation jälkeen valmis. Vaikkakin paikkausmassa saavuttaa lopullisen tiiviytensä olosuhteista riippuen muutaman päivän tai muutaman viikon päästä, paikattu kohde voidaan avata heti liikenteelle, koska huolellisesti sekä tiiviisti asennettu massa ei tartu ajoneuvojen renkaisiin tai murennu.

  • Raekoko: 0-8 mm
  • Paino: 20 kg purkissa
  • Riitto: 20 kg paikkausmassaa riittää n. 1 m²:n alalle n. 20 mm:n paksuisena kerroksena
  • Lavalla: 32 purkkia

Käyttöohjeita

  • Syvät kuopat, kaapeliojat jne. kannattaa esitäyttää ensin kuopan omalla maamassalla, joka juntataan tasaiseksi kerrokseksi kuoppaan tai kaapeliojaan siten, että massan täytettäväksi jätetään n. 25-50 mm syvyinen kerros. Tällä toimenpiteellä saadaan huomattavia säästöjä massan menekissä paikkauksen kestävyydestä ja työjäljestä tinkimättä. Edellytyksenä on luonnollisesti pohjalle jäävän maa- tai soramassan huolellinen esitiivistäminen.
  • Paikkausmassa ei vaadi erikoisvarastointia. Se ei ole tulenarkaa ja sitä voidaan talvella säilyttää ulkona tai lämmittämättömissä varastotiloissa ilman, että massan käyttöominaisuudet muuttuvat. Talvella kannattaa aina säilyttää äkillisten hätäkorjausten varalta muutamia purkkeja huoneenlämmössä, jolloin lämmin massa ei ehdi ulosvietynä vielä jäykistyä ja pienehköt korjaukset voidaan suorittaa nopeasti ja vaivattomasti pakkasellakin.

Saatat myös pitää...