Pilomat automaattipollarit

0,00 

Tuotetunnus (SKU): 730020 Osastot: , ,

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Turvallisuutta silloin kun sitä tarvitaan

Pilomat on Italialainen pollari- ja ajoestevalmistaja, joka keskittyy tuotteiden valmistuksessa laatuun ja kestävyyteen. Elpacilta saat Pilomatin liikennepollareita ja törmäysluokiteltuja pollareita sekä levyajoesteitä. Pilomatin automaattipollarien ja ajoesteiden avulla ohjaat liikennettä ja suojaat alueita.

Liikenteenohjaukseen sopivat automaattipollarit ovat tarkoitettu tilanteisiin, joissa on esimerkiksi tarve rajoittaa ajoneuvoliikennettä. Liikennepollarit soveltuvatkin esimerkiksi kaupunkeihin tai kiinteistöjen pihoille.

Kun halutaan estää ajoneuvojen luvaton pääsy alueelle, voidaan käyttää turvaluokiteltuja tuotteita. Turvaluokitellut pollarit on testattu kestämään ajoneuvon törmäys tietyllä massalla ja nopeudella. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi valtionhallinnon rakennukset, sotilaskohteet sekä erilaiset yleisöalueet. Pollareiden lisäksi toimitamme myös levyajoesteitä, kun tarvitaan järeämpää suojausta.

Liikennepollareita ja törmäysluokiteltuja pollareita on saatavilla useita eri malleja, kokoja sekä pintamateriaaleja, jotka soveltuvat erilaisiin olosuhteisiin ja tilanteisiin. Kiinteitä ja automaattisia pollareita on saatavana samalla ulkoasulla, jotta niitä voidaan yhdistellä tarpeen mukaan. Meiltä saat apua suunnitteluun sekä juuri oikean tuotteen valintaan. Saat meiltä myös tuotteen asennettuna paikan päälle. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin ratkaisu!