Prefatherm-tiemerkintätuotteet

0,00 

Lataa tuotekortti (.pdf)Lataa tuotekortti (.pdf)
Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Tiemerkintätuotteet asfalttiin ja betoniin

Kaikkialla maailmassa Prefatherm helpottaa jokapäiväistä liikennettä. Tienkäyttäjiä ohjataan turvallisesti tunnettujen symbolien avulla. Prefatherm on valmiiksi muotoonleikattu termoplastinen tiemerkintätuote. Se on heti käyttövalmis, yksinkertainen ja nopea asentaa. Kun valitset Prefatherm tuotteen, sinun ei tarvitse investoida tiemerkintäkoneisiin. Tarvitset vain katuharjan ja kaasupolttimen.

  • Prefatherm valikoima sisältää kaikki virallisesti rekisteröidyt liikennesymbolit, liikennemerkit, viivat, suojatiet, nuolet, kirjaimet, numerot ja myös esim. sähköautojen latauspaikkojen symbolit.
  • Turvallisuutta on, että tiedät mitä saat, kun valitset Prefatherm-tuotteet vuodesta toiseen

 PREFATHERM-tuotteiden asennusohjeet:

Kiinnittäminen asfalttiin:

  • Puhdista alusta harjalla. Alustan on oltava puhdas pölystä, kemikaaleista, öljyistä ja vastaavista, jotka voivat heikentää tarttuvuutta. Mikäli alusta on kostea, on se kuivattava polttimella
  • Poista suojakalvo ja aseta Prefatherm haluamaasi kohtaan
  • Lämmitä Prefatherm-merkintää kaasupolttimella liikuttaen poltinta edestakaisin kunnes merkintä kuplii. Vasta silloin se on riittävän sulanut. HUOM. Älä lämmitä pisteittäin; tämä voi aiheuttaa ylikuumenemista ja värisävyn vääristymistä
  • Kun Prefatherm on riittävästi lämmitetty, voidaan siihen sirotella lasihelmiä tai kitka-ainetta tai näiden yhdistelmiä.
  • Tiemerkintä on valmis

HUOM! Käytä Prefatherm-primeria vanhalle ja kuluneelle asfalttipinnalle. Betonipinnalle Prefatherm-primeri on ehdoton edellytys kunnollisen tartunnan saamiseksi. Asennus vain yli +10° lämpötilassa. Asennus voidaan suorittaa uudelle asfaltti- tai betonipinnalle 4 viikkoa valmistumisen jälkeen.

 

 

 

Saatat myös pitää...