Raskassuoja (teräs)

0,00 


Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Teräksinen raskassuoja

Raskassuojalla turvataan liikenteen turvallisuus kaivantojen ohitustilanteissa. Raskassuojaa tuleekin käyttää liikenteen suojaamiseksi mikäli kaivanto on yli 0,7 metriä syvä sekä yön yli kestävä*. Suojakaide suositellaan varustettavan hämärän ja pimeän aikana sekä muutoinkin tarvittaessa työmaan varoitusvilkulla, joka asennetaan raskassuojan kaiteeseen Nissenin U-pulttikiinnikkeen avulla.

Tämä Elpac Oy:n suunnittelema malli on kuumasinkitystä teräksestä valmistettu raskassuoja, jonka teräskaukalo on valettu betonilla. Raskassuojan suunnittelussa on pyritty kestävyyteen, käyttömukavuuteen ja -monipuolisuuteen. Raskassuojassa onkin paikat kahdelle 60 mm:selle liikennemerkkiputkelle sekä ketjuttamista tukevoittavat uros- ja naaraspäädyt.

  • Pituus: 3,0 m
  • Korkeus: 1,2 m
  • Paino: 450 kg

Huom: Huomioithan tilauksen yhteydessä myös lisävarusteena myytävät ketjutuskiinnikkeet sekä heijastinlamellit. Heijastinlamelli on huomattavasti kestävämpi ja pitkäikäisempi kuin teräsputkeen teipattavat tarraheijastimet. Tarraheijastimet vaurioituvat helposti nostojen yhteydessä, toisin kuin heijastinlamelli.

  • *Kuntaliiton ohjeen mukaan raskassuojia käytetään, kun pysyvä nopeusrajoitus on 50 km/h tai enemmän, työmaalla on yli 0,7 m syvä kaivanto ja työ kestää yli vuorokauden.
Tarjoamme raskassuojat myös vuokralle: Raskassuojien vuokraus

Saatat myös tarvita...