Työmaa-aitojen vuokraus

0,00 


Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Työmaa-aitojen vuokraus

Työmaa-aidat vuokralle ympäri Suomen nopealla toimituksella!

Kuumasinkitetyllä työmaan teräsverkkoaidalla suojaat siististi ja tehokkaasti kiinteistö- ja talorakennustyömaat ulkopuolisilta. Teräksiset työmaa-aidat ovatkin suosittu tuote työmaiden eristämiseen sekä turvaamiseen sen koon ja keveyden ansiosta.

Vuokrattavien työmaa-aitojemme valikoima koostuu Standardi-malleista 1,2 x 3,5 m sekä 2,0 x 3,5 m. Leveydeltään 3,5 metrisille työmaa-aidoille soveltuvan kuljetustelineen avulla tehostat vuokrattujen työmaa-aitojen rahtaamista, varastointia sekä ehjänä pysymistä.

Aitatarvikkeita valikoimastamme löytyy perhoskiinnike, porttipyörä ja -kiinnike. Perhoskiinnike on tarkoitettu työmaa-aitojen yhteen linkittämiseen, joka parantaa aitojen tukevuutta sekä suojausarvoa ulkopuolisten pääsyn estämiseksi työmaalle. Porttikiinnikkeellä ja -pyörällä toteutat taas työmaa-aidoista portin vaivattomasti, mikä tehostaa työmaaliikenteen sujuvuutta.

Teräksinen työmaa-aita 1,2 x 3,5 m

  • Paino: 9 kg
  • Leveys: 3,5 m
  • Korkeus: 1,2 m

Teräksinen työmaa-aita 2,0 x 3,5 m

  • Paino: 11 kg
  • Leveys: 3,5 m
  • Korkeus: 2,0 m

Työmaa-aidan vuokraus on helppoa ja vaivatonta

Työmaa-aitojen vuokraus on kätevää silloin jos työmaa-aidoille ei ole pitkäaikaista tarvetta tai niitä ei haluta säilyttää erikseen. Vuokraamalla sinun ei tarvitse huolehtia säilytyksestä vaan me hoidamme sen puolestasi.

Mikäli tarvitset hieman kevyemmän ratkaisun tilojen rajaukseen, vuokraamme myös muoviaitoja sekä mellakka-aitoja

Linkit

Saatat myös pitää...