Työmaan siirrettävät liikennevalot, Fabema

0,00 


Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Työmaan siirrettävät liikennevalot

Työmaan siirrettävät liikennevalot varmistavat liikenteen sujuvuuden ja työntekijöiden turvallisuuden. Liikennevalojen käyttö on edullinen ja useimmiten ainoa ratkaisu liikenteenohjaukseen ympäri vuorokauden tietyömaalla. Voit joko ostaa tai vuokrata valitsemasi liikennevalot myös avaimet käteen periaatteella, jolloin asennamme valot kohteeseen ja ohjelmoimme valot halutulla tavalla.

 • Euro 2000 liikennevalojen toimintaohjelma on vapaasti säädettävä
 • Liikennemäärien vaihtelun ollessa suurta, suosittelemme ajoneuvotunnistin-valoja
 • Liikennevaloilla voidaan toteuttaa erilaisia risteysalueita ja hankaliakin kohteita
 • Jopa 16 valoa voidaan linkittää kokonaisuudeksi
 • Valoihin saatavilla lisävarusteita jalankulkumaskeista kaukosäätimiin
 • Liikennevalot toimitetaan siirrettävillä teräs-akkukoteloilla, jotka ovat lukittavia
 • Huom: Muistathan tilattaessa myös akun ja laturin.

Liikennevalovalikoiman tuote-esittelyt: 

805001 – Quartz 2005 (kello-ohjaus) Soveltuu yhden kaistan sulkemiseen. Kelloyhteydellä liikennevalot eivät ole yhteydessä toisiinsa, joten liikennettä ei saa “älykkääksi” tunnistimien avulla. Toiminta perustuu synkronoituun aikaan ja synkronointi pitää tehdä 30vrk välein.

805211 – Euro 2000 / KV Led (kaapeli- ja kello-ohjaus, ajoneuvotunnistin) Soveltuu yhden kaistan sulkemiseen ja useamman tien risteyksiin. Kelloyhteydellä tunnistimet ei käytössä, kaapeliyhteydellä tunnistimet on käytössä, jolloin liikenteen saa älykkääksi. Nämä valot soveltuvat hyvin myös “dumpperiristeyksiin”, kaapelien vedot rummuista tai ilmateitse.

80505 Fabema AV-kaapeli 100m. Tällä kaapelilla KV- ja FV- valot voidaan yhdistää toisiinsa. Jos on hankala risteys, niin voit myös irroittaa tunnistimen ja siirtää sen parempaan paikkaan, väliin tarvitset vain tämän kaapelin. Tunnistimen suuntaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota, jotta liikenne sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

80524 – Euro 2000 / FV led (radio-, kaapeli- ja kello-ohjaus, ajoneuvotunnistin) Soveltuu yhden kaistan sulkemiseen ja useamman tien risteyksiin mukaan lukien dumpperiristeykset ja risteykset joissa myös kevyen liikenteen väylä. Radioyhteyden ansiosta ei tarvitse vetää kaapeleita, mutta kaapeleillakin voi yhdistää, jos tarve vaatii. Tälläisiä tilanteita voi tulla, jos työmaalle pitää asentaa esim. kaksi eri ryhmää alle 4km etäisyydelle toisistaan. Radioyhteydellä tolppien etäisyys max 1km.

80524T  – Euro 2000 / FV led (radio-, kaapeli- ja kello-ohjaus, ajoneuvotunnistin) taittuvalla varrella, muuten sama kuin tuotenro 80524.

Fabema Euro 2000 liikennevaloilla saat liikenteen älykkääksi, sujuvaksi ja turvalliseksi. Voit määrittää mm. seuraavia asioita:

 • Voit määrittää pääsuunnan, jolloin kaikki ryhmään kuuluvat valot ovat vihreällä, kunnes toisen ryhmän tunnistimeen tulee ajoneuvo. Tämän toisen ryhmän valot ovat siis jatkuvalla punaisella. ( Esim. Dumpperiristeys )
 • Voit määrittää punaisen valon paloajat, vihreän valon minimi ja maksimi paloajat.
 • Voit määrittää vihreän valon paloaikaa pidentävän arvon. Eli jos laitat pidennykseksi esim. 8 sekuntia, niin aina kun ajoneuvo tulee tunnistimeen, niin vihreän valon paloaikaan tulee 8 sekuntia lisää, eikä valot katkaise jonoa turhaan vaan koko letka pääsee kerralla, jos ei ole yli 8sekunnin rakoa / turvaväliä autojen välissä.
 • Voit määrittää kaikki valot myös punaiseen lepotilaan, jolloin vihreät syttyvät sen mukaan mihin tunnistimeen ajoneuvo tulee. Tällöin ajoneuvot eivät joudu turhaan odottelemaan.
 • Yleisimpiin risteystyyppeihin löytyy valmiit ohjelmat, mutta voit määrittää “Special programilla” myös oman ohjelman. Special programia käytetään esim. jos päätien vieressä menee kevyen liikenteen väylä ja niiden yli menee dumpperiväylä, tällöin tulee 2-vaiheinen kuuden valon ryhmä.
 • Kysy meiltä lisää ja kehitetään teille sopiva ratkaisu.
Tarjoamme liikennevalot myös vuokralle: Liikennevalojen vuokraus

Saatat myös pitää...