Työmaavilkku Nissen Nitra City Flash Led (päivä- ja yökäyttöön)

0,00 


Tuotekysely / tarjouspyyntö

Kuvaus

Työmaa- ja varoitusvilkku päivä- ja yökäyttöön

Nissen Nitra City Flash varoitusvilkkua käytetään tielläliikkujan varoittamiseen. Nissenin päivävilkkujen valotehon sekä linssitekniikan ansiosta niiden välähdykset havaitaan myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Vilkkujen suunnattavan linssin avulla voit kohdistaa välähdykset tarkasti varoittamissuuntaan.

Nissen City Flash Led työmaan varoitusvilkkua voidaan käyttää joko päivävilkkuna tai hämäräkytkinvilkkuna. Eli voit valita vilkkuuko vilkku yötäpäivää vai alkaako se vilkkua automaattisesti vasta, kun tulee pimeää/hämärää. Vilkkutilan säätö onnistuu Niko-avaimen avulla vaivattomasti On/Off -painikkeista. City Flash -työmaavilkku sopii erinomaisesti tietyömaille liikennemerkkipylväisiin U-pulttikiinnikkeellä tai puomikiinnikkeellä,  muoviaitoihin, sulkuaitoihin ja liikennemerkkeihin puomikiinnikkeellä sekä kartioihin vilkun kartioripustimella.

  • Vilkkuluokka L8L (kaupunki- ja taajamakäyttöön)
  • Valmistettu EN12352-laatustandardin mukaisesti, joka vastaa Väyläviraston ohjeita
  • 1-puolinen 190 mm:n linssi
  • Käyttövirta: Erikseen myytävät paristot (2 kpl 50 ah -patteria)
  • Paristojen kesto / toiminta-aika: 3000 tuntia kahdella 6V 50Ah paristolla & 900 tuntia kahdella 7Ah -paristolla
  • Valoteho: 260 cd
  • Lisävarusteena kiinnitystuotteet: Kartioripustin (40040), U-pulttikiinnike (200164) ja Puomikiinnike (20016).

Nissenin varoitusvilkut ovat virrankulutuksellisesti markkinoiden taloudellisimpia, jonka ansiosta sinun paristojen vaihto- sekä ostoväli on markkinoiden pisimpiä! Esimerkiksi tämä vilkku toimii kahdella 6V 50 Ah paristolla jopa 800 tuntia ( n.33vrk ) kauemmin kuin jotkut vastaavat kilpailevat mallit. On siis erittäin tärkeää kiinnittää huomiota vilkun hankintahinnan lisäksi myös virrankulutukseen.

HUOM: Muistathan aina vilkkutilauksen yhteydessä tilata myös patterit, Niko-avaimen ja kiinnikkeen.

Saatat myös tarvita...