Tyylikkäät sekä taloudelliset nauhapylväät ja -kasetit jokaiseen käyttötilanteeseen!

23.1.2020

Selkeyttä ja tyylikkyyttä rajaamalla!

Saksalaista laatua olevat RS-Guidesystemsin nauhapylväät ja -kasetit sekä köysipylväät muodostavat yhdessä tyylikkään sekä helppokäyttöisen tuoteperheen. Tuoteperheen muita etuja ovat taloudellisuus, kestävyys sekä räätälöintimahdollisuudet, jonka johdosta voit tarpeesi mukaan mm. valita tolpan, nauhan sekä köyden värin tai painatuttaa vapaavalintaisen tekstin tai yrityksesi logon nauhaan.

Nauhapylväät

Nauhapylväillä toteutat vaivattomasti sekä tyylikkäästi alueiden rajaamisen sisä- ja ulkotiloissa. Nauhapylväsvalikoimamme on erittäin monipuolinen, jonka ansiosta löydät varmasti valikoimastamme sopivan nauhapylvään käyttötarpeeseesi.

Nauhapylväiden käyttöympäristöjä ovat mm. myymälät, ravintolat, varastot, ostoskeskukset, teollisuushallit, näyttelytilat, lentokentät ja parkkipaikat.

– Pylväsmateriaalit: Metalli ja muovi

– Nauhapituudet: 2.3 – 20 m 

– Nauhaleveydet: 5 cm ja 10 cm 

– Nauhavärit: Vakio- ja varoitusvärit 

Nauhakasetit 

Nauhakasetit soveltuvat käytettäväksi nauhapylväiden tavoin sisä- ja ulkotiloissa alueiden rajaamiseen.

Nauhakasetit ovat elementissään tilanteissa, joissa halutaan täydentää nauhapylväitä, rajattava alue on seinästä seinään tai kun rajattavan alueen tilanvähyys tai muut vaatimukset estävät nauhapylväiden käytön.

– Kasettimateriaalit: Metalli ja muovi

– Nauhapituudet: 2.3 – 20 m

– Nauhaleveydet: 5 cm ja 10 cm

– Nauhavärit: Vakio- ja varoitusvärit

Infotelineillä informaatio näkyville

Nauhapylväiden päihin on saatavilla kylttitelineitä, joiden avulla on helppo asettaa siististi nähtäville vaikkapa mainoksia, tuotetietoja tai toimintaohjeita. Infoteline upotetaan ulokkeiden avulla nauhapylvään päähän, jonka ansiosta telineen kiinnittäminen sekä irroittaminen onnistuu vaivattomasti.

Infotelineitä löytyy A4- ja A3-kokoisena sekä pysty- ja vaakamallina.

Köysipylväät

Köysipylväillä arvokasta ilmettä

Alueiden rajaus ja ihmisten ohjaus voidaan toteuttaa myös köysipylväillä. Köysipylväät soveltuvat tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta erityisen hyvin sellaisiin tiloihin, joissa halutaan vaalia arvokasta tunnelmaa kuten myymälät, taidegalleriat, museot, ravintolat ja yökerhot.

Tutustu tarkemmin köysipylväisiin lataamalla RS-Guidesystemsin esite (alkaen sivu. 41) tai vieraile kotisivuillamme perehtymässä Lux-köysipylvääseen.

Lisää uutisia