Yritys

Elpac Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen yritys, jonka tuotevalikoima on kasvanut ja laajentunut erittäin monipuoliseksi.

Liikenteenohjaus

Tuotevalikoimaamme kuuluu lähes kaikki liikenteen ohjaamisen ja varoittamisen laitteet ja tarvikkeet mukaanlukien ajoneuvojen ja työkoneiden varoituslaitteet. Meiltä löytyy oikeat tuotteet niin suurille maanrakennustyömaille kuin kiinteistöjen kunnossapitotöihin. Materiaalivalinnoilla, hyvällä suunnittelulla ja valmistuksella taataan esimerkiksi vilkkujen erinomainen mekaaninen kestävyys, pieni energiankulutus ja standardit täyttävät valotehot.

Kulunvalvonta

Kulunvalvonnasta on tullut yhä tärkeämpi tekijä sujuvan toiminnan ja turvallisuuden takaamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Elpac Oy toimittaa kulunvalvontaratkaisuja suuriin, vaativiin kohteisiin ja pieniin pihaympäristöihin.

Saatte meiltä suunnittelun, laitteet ja asennuksen.

Puisto- ja kadunkalusteet

Kolmannen tuoteryhmän muodostavat puisto- ja kadunkalusteet. Meiltä löytyy kattavasti kaikki ulkotilojen kuten puistojen, pihojen ja kävelykatujen kalusteet erilaisiin ympäristöihin.

Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja suunnittelemme uusia tuotteita yhdessä toimittajien ja asiakkaiden kanssa vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita sekä uudistuvia viranomaisvaatimuksia. Valtaosa tuotteistamme tulee eurooppalaisilta toimittajilta ja tärkeimpien tuotteiden suunnittelu, valmistus ja laadunvarmistus tapahtuu Euroopassa.

Meille tärkeintä on tuotteiden korkea laatu ja luotettavuus.

Ammattitaitoa – Palvelua – Laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan!

  • Laadun takeena on useimpien valmistajien ISO 9001, 9002 ja 9004 –sertifikaatit.
  • Elpac Oy kuuluu Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -palveluun.
  • Noudatamme Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010)